Source
AVROTROS

De Luizenmoeder is al een regelrechte hit op de televisie. En volgens Bianca Krijgsman zou deze comedykraker ook zomaar eens de bioscopen kunnen veroveren!

Dat beweert de actrice in een interview met De Telegraaf. Krijgsman, die in de comedyserie de rol van vrijwilligster Nancy speelt, onthult dat er al voorzichtig wordt gesproken over een bioscoopfilm gebaseerd op De Luizenmoeder. Scenariste Ilse Warringa, die ook tekende voor de rol van Juf Ank, ziet het volgens haar collega in ieder geval wel zitten! “Ilse zou volgens mij graag nog een film maken. En ik vind alles leuk met die mensen”, zo verklaart Krijgsman in het interview.

Article continues after the ad

 

Met de schrijfster en een flink deel van de cast aan boord, is de kans op een bioscoopfilm van De Luizenmoeder niet gering. De grote vraag is natuurlijk of Diederik Ebbinge het ook ziet zitten. Hij verklaarde eerder dit jaar dat zijn tweede seizoen als directeur Anton ook meteen het laatste zou zijn. Maar ook in dat opzicht heeft Krijgsman hoopgevend nieuws: “Wij weten eigenlijk van niks. Hij heeft dat gezegd, maar ik denk dat als hij eerst iets anders doet, daarna misschien wel weer zin heeft.”

More content below the advertising