Negen deelnemers, waarin één de kroongetuige is. Het is weer tijd om je vergrootglas uit de kast te plukken, want het tweede seizoen van Kroongetuige gaat vanavond van start!

Vorig jaar zagen we hoe Tooske Ragas de kroongetuige wist te raden: Esmée van Kampen. Vanaf vanavond mogen Vivienne van den Assem, Eva Cleven, Bo Maerten, Kluun, Viggo Waas, Kaj van der Ree, Loretta Schrijver, Birgit Schuurman en Fred Teeven op zoek gaan naar de nieuwe kroongetuige in het Zweedse industriestadje Köping, waar ene Anna Blix is koudgemaakt.

De negen bekende Nederlanders komen vanavond aan op het vliegveld van Stockholm. Ze gaan direct aan de slag als rechercheur. Hun eerste onderzoek is meteen al bepalend voor de onderlinge verhouding. Gaan ze voor de groep of spelen ze voor zichzelf? In het tweede onderzoek staan ze oog in oog met hun hoofdverdachte, maar hebben ze dat wel door? Het valt niet mee om de juiste sporen te vinden als de kroongetuige de boel saboteert. Uiteindelijk is de grote vraag: gaat er in de eerste aflevering al iemand naar huis?   

Kroongetuige is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:30 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising