Het is tijd om lekker rond en in het huis aan de slag te gaan en wij hebben aan aantal mooie aanbiedingen voor je.

Het is herfst. Dat betekent dat je niet meer hoeft te barbecuen, niet meer de hele dag met je gat op een badhanddoek hoeft te zitten, kortom dat je tijd overhoudt om te klussen. En bij dat klussen gebruik je dan één (of meer) van deze prettig geprijsde items.

Article continues after the ad

Prullenmand met korting

Als je zo hygiënisch bent als, pakweg, Sheldon uit The Big Bang Theory, dan is zo’n prullenbak ideaal voor je. Deze hoef je niet eens aan te raken! Het openen gaat middels een ingenieus infrarood-systeem, dat loopt op batterijen. En die gooi je natuurlijk niet zomaar weg, als ze leeg zijn! De bakken zijn er in diverse maten. 

Van € 159,95 voor € 59,95 

Hogedrukspuit met korting

Hi-la-risch was het, toen Gerard Joling in Wie Ben Ik? het woord 'hogedrukspuit' niet wist te raden en toen in de voorwerpenronde een sloot champagne over zich heen kreeg. Zo'n hogedrukspuit kun jij nu zelf ook kopen. Met korting, zodat er geld overblijft voor een, eh, glaasje champagne.

Van € 19,95 voor € 14,95

Waterbezem met korting

Als-ie nog niet uitgevonden was, zouden ze ’m acuut moeten uitvinden: een bezem die je op de waterleiding kunt aansluiten. Ideaal om je tuintegels mee schoon te schrobben. Je krijgt er verschillende handige opzetstukken bij.

Van € 29,95 voor € 19,95

Druppelslang met korting

Liefst vijftien meter lang is ie, de druppelslang die we voor je in de aanbieding hebben. Omdat het deze herfst misschien wel vaak, maar niet altíjd gaat regenen. Nooit meer zal het gras bij de buren groener zijn!

Van € 39,95 voor € 16,95

More content below the advertising