Thuis de boel opfleuren met wat fijne planten hoeft je niet de kop te kosten. Wij regelden fikse korting voor je, zodat je tot wel twee keer zoveel groen kunt kopen voor je geld!

Easy-care kamerplanten

Groene vingers overbodig, want met deze set van vier kamerplanten verandert zelfs de grootste tuinierkluns z’n huis in een groene oase. De planten hebben stuk voor stuk nauwelijks water of onderhoud nodig. 

Van € 59,95 voor € 29,95

Twee trendy gatenplanten

Deze ‘gatenplant’ heet officieel Monstera Monkey Mask en is ongekend populair bij hippe types die op Instagram de blits maken met hun interieur. In het onderhoud is-ie supermakkelijk: als je ’m twee keer per week water geeft en ’m niet in de volle zon zet, groeit-ie ook bij jou thuis uit tot een blikvanger.

Van € 39,95 voor € 26,95

Olijfbomen met ELHO-pot

Zelf olijfboertje spelen? Het kan met deze olijfboompjes, mits het in de zomer lekker warm wordt. Ze zijn winterhard en kunnen tot wel -15 graden buiten blijven staan. Je krijgt twee olijfboompjes geleverd van 90 tot 100 cm hoog in een mooi antracietgrijze ELHO-pot.  

Van € 99,95 voor € 54,95

Slimme binnentuin Plantui

Je eigen groenten en kruiden kweken zonder dat je een echte tuin nodig hebt, dat kan met de Smart Garden van Plantui. Met de bijgeleverde capsules kweek je tot wel zes plantjes tegelijk, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Van € 282,90 voor € 199

Article continues after the ad
More content below the advertising