Laat anderen lekker de hoofdprijs betalen voor sporthorloges, speakers en ander techspul. Jij scoort die handige apparaten met fikse korting via ons. 

Slimme activity tracker

De tracker houdt niet alleen bij hoeveel stappen je aflegt en wat je hartslag doet, maar vertelt je ook meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand. Koppel ’m aan je smartphone en hij geeft ook alle meldingen weer van WhatsApp, Facebook en inkomende gesprekken. En dan kun je er natuurlijk ook nog gewoon op zie hoe laat het is. Handig!

Van €79 voor €29

Mobiele partyspeaker

Het feest kan beginnen, want jouw partyspeaker op wieltjes is binnen! Via Bluetooth stream je moeiteloos je favoriete muziek vanaf je smartphone, tablet of laptop naar het apparaat. Of je gebruikt er ook de de USB- en SD-poort voor gebruiken. Ter verhoging van de feestvreugde geeft-ie een ingebouwde LED-discolamp.

Van €179 voor €119,95

Heerlijke wake-up light

Langzaam wordt het licht steeds iets helderder en zo word je energiek en uitgerust wakker. ’s Avonds kan het apparaat precies het tegenovergestelde doen om je op een fijne manier in slaap te laten vallen. Da’s nog eens wat anders dan wakker schrijkken van een ratelende wekker of piepende mobiel!

Van € 59,95 voor € 26,95

Haarscherp Full HD-scherm

Veel meer dan dit Full HD LED-tv-scherm van Salora heb je niet nodig als je voluit wilt genieten van films, series of je eigen filmpjes en foto’s. Schitterend en haarscherp beeld op dit 22”-scherm (56 cm). Hij heeft een ingebouwde mediaspeler en je kunt ‘m koppelen aan externe apparaten via een HDMI-poort. Natuurlijk zit er ook een afstandsbediening bij.

Van €149 voor €119

Article continues after the ad
More content below the advertising