Met je huis op orde kun je pas echt goed genieten. Wij helpen je daar een handje bij met korting op een aantal mooie producten.

Als het belangrijkste in huis goed geregeld is, voel je je meteen een stuk relaxter. Ga dus maar lekker achteroverhangen, want we laten je niet alleen profiteren van korting op goeie koffie en verantwoorde snacks, maar zorgen er ook nog eens voor dat je thuis de boel goed en stijlvol aan kant kunt krijgen. 

Article continues after the ad

Airfryer met gratis bakblik 

Een frietje met mayo of een portie bitterballen hoef je je echt niet te ontzeggen. Als je je snacks in de AirFyer maakt, heb je nauwelijks olie of vet nodig. En wist je dat je er niet alleen in kunt frituren, maar dat bakken, braden en grillen ook prima gaat? Je krijgt er een gratis bakblik bij.

Van € 159,95 voor € 79,96

Klasse koffiezetter

Met al die prijzige aanstellerij in koffietentjes zou je bijna vergeten dat je thuis zonder veel gedoe de lekkerste filterkoffie kunt zetten. Met dit apparaat van het befaamde merk Melitta heb je er geen omkijken naar, of je nu twee of vijftien koppen wilt.  

Van € 135,95 voor € 99,95

Krachtige stofzuiger

Met z’n 700 watt vermogen zuigt deze krachtpatser moeiteloos elk oppervlak schoon. Met ingebouwde thermostaat om te voorkomen dat-ie oververhit raakt bij z’n strijd tegen stof en vuil. Je krijgt er gratis drie pakken stofzuigerzakken bij. 

Van € 84,99 voor € 69,95

Zelfdenkende prullenbak

Oké, hij denkt natuurlijk niet echt na, maar heel handig is-ie wel, deze RVS-prullenbak. Hij is namelijk uitgerust met infrarood en je opent hem met een simpele handbeweging. Aanraken met je hand of met je voet is niet meer nodig. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: 38, 48 of 58 liter.

Van € 159,95 voor € 59,95

More content below the advertising