Wie graag in de keuken staat, weet dat goede kookspullen best prijzig zijn. We hebben daarom een aantal mooie aanbiedingen voor je.

Airfryer met gratis bakblik

Een frietje met mayo of een portie bitterballen hoef je je echt niet te ontzeggen. Als je je snacks in de AirFyer maakt, heb je nauwelijks olie of vet nodig. En wist je dat je er niet alleen in kunt frituren, maar dat bakken, braden en grillen ook prima gaat? Je krijgt er een gratis bakblik bij.

Van € 159,95 voor € 79,96

Uitstekende messenset

Elke sterrenkok kan je het vertellen: een goed mes is een basisvoorwaarde voor lekker werken in de keuken. Met deze set van zes messen van gehard messenstaal zit je wat dat betreft helemaal goed. Het houten heft zorgt voor extra veel grip.

Van € 53,95 voor € 34,95

Franse braadpan

De braadpannen van het Franse merk De Buyer zijn gemaakt van plaatstaal waardoor ze de warmte zeer gelijkmatig verdelen. Je behandelt ’m zelf voor, waardoor-ie een natuurlijke antiaanbaklaag krijgt en je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Van € 64,95 voor € 22,95

Retro waterkoker

Geïnspireerd op wat je oma op haar fornuis had staan, maar dan met de techniek van nu. Met deze elektrische waterkoker heb je in no-time heet water voorhanden. Zodra het kookpunt bereikt is, schakelt-ie zich zelf uit.

Van € 54,90 voor € 34,90

Article continues after the ad
More content below the advertising