De herfst heeft één grote overeenkomst met de lente: in beide gevallen is het tijd voor een grote schoonmaak. Deze artikelen helpen je daarbij.

Wat een bak!

Als je zo hygiënisch bent als, pakweg, Sheldon uit The Big Bang Theory, dan is zo’n prullenbak ideaal voor je. Deze hoef je niet eens aan te raken! Het openen gaat middels een ingenieus infrarood-systeem, dat loopt op batterijen. En die gooi je natuurlijk niet zomaar weg, als ze leeg zijn! De bakken zijn er in diverse maten.

Van € 159,95 voor € 59,95

Ruiten troef

Heel vroeger deed je het met een zeemleren lap – en die ging dan zogenaamd maand na maand na maand mee (zonder gaten). Het moderne ruiten reinigen ziet er dan toch heel wat gelikter uit. Van deze snoerloze gadget van Inventum konden eerdere generaties nog niet eens drómen!

Van € 39,95 voor € 26,95

Laat maar hangen

Je bent geneigd te zeggen: tja, een wandrek, wat kan er in hemelsnaam mooi zijn aan een wandrek? Maar dan heb je dit design nog niet gezien! Gemaakt van ijzer en MDF-hout. Staat in elk modern interieur – en dat terwijl het hangt!

Van € 69,95 voor € 24,95

Zuigsensatie

Je zou ‘m zowaar in een aflevering van Star Wars verwachten, deze futuristische, snoerloze steelstofzuiger van Inventum. En met een paar simpele handelingen heb je ‘m omgetoverd tot kruimeldief. Ergo: twee artikelen voor de prijs van één!

Van € 199,95 voor €99,95

Article continues after the ad
More content below the advertising