Een mooie tuin moet onderhouden worden en wij helpen jou daar een handje bij met deze topaanbiedingen!

Of je nou toe bent aan een nieuwe loungeset, zoekt naar een mooi boompje in de tuin, een boom moet kappen of je onkruid moet verwijderen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou. 

Article continues after the ad

Iedereen wil deze mooie olijfbomen hebben. Heb je ze niet gewonnen? Dan kun je via Kortingisleuk.nl 1 of 2 olijfbomen kopen met 33% korting! 

Onkruid vergaat niet, tenzij je het een handje helpt! Met de Herzberg HG-6007 Elektrische onkruidbrander haal je zelfs het meest hardnekkige onkruid weg en je kunt er ook nog eens je barbecue mee aansteken! In de winkel kost de onkruidbrander €49,95 maar via Kortingisleuk.nl koop je het apparaat voor maar €26,95.

Geef toe: de kettingzaag is het stoerste, meest macho stuk gereedschap dat er is, en met de Herzberg HG-5800 Thermische kettingzaag is er geen zaagklus te zwaar. Kortingisleuk.nl geeft maar liefst €29,05 korting op dit stoere tuingereedschap.

Wanneer je de olijfboompjes hebt geplant, het onkruid hebt verwijderd en een boom hebt gekapt, is het tijd om te relaxen met deze loungeset. Normaal kost de River Set Basic €899 maar via Kortingisleuk.nl kun je hem kopen voor maar €499!

Nog meer aanbiedingen vindt je op www.kortingisleuk.nl/veronica.

More content below the advertising