Korting Drievliet

We zijn allemaal wel toe aan een uitje! We hebben daarom een mooie aanbieding voor het hele gezin. Tickets voor Familiepark Drievliet vanaf €15,-!

Familiepark Drievliet, in Den Haag, is een pretpark voor het hele gezin. Hou je van achtbanen? Stap dan in de Formule X en schiet binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur! Een stuk rustiger, maar niet minder intens, is Skull Rock in het CineMagic 5D theater. In deze bioscoop voel je het gespetter van de zee en ruik je de stinkende kapitein Scabb.

Lol Atol

Voor de allerkleinsten is er ook voldoende te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze op een treintje rijden, hoogspringen op het Duikelduin en lekker klimmen op de Vuurtoren. 

Tickets

De entreetickets zijn normaal gesproken €25,50 per stuk, maar via Leukstetickets.nl bestel je ze voor maar €15,- per kaartje! Let op: de korting geldt voor de periode 1 t/m 7 juli

Article continues after the ad

Maatregelen i.v.m. Corona

Drievliet zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. De medewerkers zijn herkenbaar en goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een leuke dag te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf, bij aanschaf van je ticket via de webshop, een dag te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook wordt het aantal bezoekers, per dag, beperkt. In het park zijn overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers.

 

More content below the advertising