Met het warme weer op komst, wil je lekker in de tuin relaxen. Met deze mooie kortingsacties maak je er een paar relaxte dagen van.

Voor een lekker dagje in de zon heb je niet meer nodig dan een plek om te relaxen en wat goede muziek. Wij hebben daarom een paar mooie kortingsacties voor je om er een heerlijk relaxdagje van te maken. 

Article continues after the ad

Hippe tuinset River Basic 

Met deze loungeset heb je voldoende plek om je gasten te ontvangen en als ze naar huis zijn, pak je de hocker erbij voor je vermoeide benen en ga je lekker languit liggen. Normaal is deze complete set, inclusief hocker en bijzettafel, €899,- maar via de website Korting is leuk kun je hem al kopen vanaf €449,-!

Retro platenspeler

Wat vroeger hip was, is nu ook weer hip. Pak je oude lp's en singeltjes maar van zolder en draai ze met deze moderne platenspeler. De supermooie gadget kost normaal €99,95 maar met de aanbieding van Korting is leuk heb je hem al vanaf €49,95!

Heerlijke hangmat

Voor de lekkerste zomerse luiersessies is deze hangmat ideaal. Compleet met touw en karabijnhaken om hem op te hangen en een nylon tas om hem daarna weer in op te bergen. Je hebt deze relaxte hangmat al voor €18,95 via Korting is leuk.

More content below the advertising