Om je zonnige humeur nog een extra boost te geven, hebben we wat toffe zomerspullen voor je geregeld met fikse korting! 

Wij hebben alles dat je nodig hebt om een warme zomerdag door te komen. Verschuil je voor de zonnestralen onder een hippe zweefparasol, bescherm je ogen met een handige clip-on zonnebril, neem een frisse duik met een cool duikmasker en zorg voor wat sfeer op het strand met een grappig strandlaken.

Article continues after the ad

Handige clip-on zonnebril

Dat lastige geswitch tussen leesbril en zonnebril is iets van het verleden dankzij deze handige clip-on zonnebril. Je koopt hem via Korting is leuk voor maar €14,95.

Cool duikmasker

Snorkelen wordt makkelijker dan ooit met dit coole duikmasker waarmee je zowel door je neus als door je mond kunt ademen. En je kunt ook nog eens een camera op het masker monteren en al je onderwateravonturen vastleggen. Je koopt het masker voor maar €22,95.

Hippe zweefparasol

Ook al staat de zon er flink op los te branden, jij hebt een riante hoeveelheid schaduw dankzij deze hippe zweefparasol met een diameter van maar liefst drie meter. Normaal kost deze parasol €149,95 maar via Korting is leuk heb je hem al in huis voor maar €74,95!

Grappig strandlaken

Het ronde strandlaken is de beach-hit van 2019. En dat is niet zo vreemd, want je wordt automatisch vrolijk van deze handdoeken in de vorm van een grote cupcake, pizza of donut! Nu voor maar €19,95.

More content below the advertising