Groots met een zachte G

Guus Meeuwis wil geen wedstrijd van Oranje missen en combineert zijn concert op zondag 14 juni met het duel tussen Nederland en Oekraïne.

Muziek is niet de enige passie van Guus Meeuwis. De zanger is namelijk ook gek op voetbal en wanneer Oranje speelt, combineert hij de wedstrijd met zijn concertreeks Groots met een zachte G. Op 14 juni speelt Nederland tegen Oekraïne en de Brabantse zanger zal samen met een vol Philips Stadion naar het duel kijken op een groot scherm.

Traditie

Guus: "Het is een traditie geworden waarvan ik héél blij ben dat we die eindelijk weer kunnen voortzetten. Voetbal kijken is het allermooiste in een stadion. Om dat feest en die euforie in een stadion met 35.000 man te delen is echt waanzinnig. Onze bezoekers hebben door de jaren heen bewezen een feestje te kunnen bouwen. Groots is onbedoeld een geweldig alternatief geworden voor het bezoeken van de echte wedstrijd. Ik kijk er enorm naar uit!”

Tickets

De tickets voor het concert op 14 juni kun je kopen via onze site. Heb je niks met voetbal? Dan kun je ook een kaartje kopen voor de concerten op 12 of 13 juni. Tijdelijk krijg je nu een gratis rang-upgrade. Wees er wel snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.

Article continues after the ad
More content below the advertising