Dartlegende Raymond 'Barney' van Barneveld gaat met pensioen en dat viert hij met een groot feest in de Ziggo Dome. En jij kunt hier bij zijn!

Vijfvoudig wereldkampioen darten Raymond van Barneveld zet volgend jaar een punt achter zijn indrukwekkende carrière. Dat doet de dartlegende met een groot feest, genaamd Barney Dome, in de Ziggo Dome. Op 8 februari speelt Barney zijn allerlaatste wedstrijd als professioneel darter en neemt hij het op tegen dartlegendes, sporthelden en bekende Nederlanders. 

Tijdens het spectaculaire evenement worden darters Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan BN'er zoals Robin van Persie, Rafael van der Vaart, Soundos en Bobbi Eden om de strijd aan te gaan in Barney’s allerlaatste en ultieme dartcompetitie. Daarnaast zijn er ook live-optredens en wordt er teruggeblikt op Barney's carrière. 

Barney Dome, The Legend's Farewell Party vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 en de tickets kun je nu al kopen via onze webshop.

Article continues after the ad
More content below the advertising