Muzikaal icoon David Bowie heeft veel prachtige dingen gemaakt. Zijn laatste meesterwerk was de musical Lazarus en deze show komt naar Nederland!

Popster David Bowie maakte niet alleen prachtige muziek, hij was ook een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon en een fenomeen in vele gedaanten. In december 2015, kort voordat hij overleed in januari 2016, beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk: Lazarus. Deze musical is zijn testament en dit muzikale kunstwerk is vanaf 3 oktober te zien in Nederland.

Article continues after the ad

De grootste hits van David Bowie

Lazarus draait om Thomas Newton, een personage dat David Bowie speelde in de boekverfilming The Man Who Fell to Earth, en in dit vervolg ontmoeten we het personage opnieuw. Het verhaal van Newton, gespeeld door Judas-acteur Gijs Naber, wordt omlijst door de hits van Bowie, waaronder Heroes, Absolute Beginners, This is Not America en natuurlijk Lazarus, dit nummer werd voor de musical geschreven en later uitgebracht op Bowie’s laatste album Blackstar.

Tijden en tickets

Van 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020 is de sensationele musical Lazarus exclusief te bewonderen in Theater De La Mar. Koop de tickets via Veronica Magazine en je krijgt de servicekosten cadeau! 

More content below the advertising