Het gerucht gaat al langer dat de Spice Girls weer bij elkaar komen voor een serie concerten. Maar die comeback lijkt er nu eindelijk toch echt te komen!

Het duurt nog een weekje maar dan zullen we eindelijk duidelijkheid krijgen over de reünie van de Spice Girls. De dames zijn namelijk op 10 november te gast in de talkshow van Jonathan Ross. Het was de bedoeling dat dit geheim zou blijven maar de de Britse website Digital Spy meldt dat de gastenlijst van die aflevering is uitgelekt. Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner schuiven alle vier aan bij The Jonathan Ross Show. Wat opvalt is dat Victoria Beckham niet van de partij is. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catch up with my girls! #bffs always ❤️❤️❤️❤️❤️ the future is looking spicy!

Een bericht gedeeld door emmaleebunton (@emmaleebunton) op

De geruchten over een comeback van de pittige dames gaan al langer rond. In februari plaatste Baby Spice een foto van alle vijf de Spice Girls met de tekst dat ze haar beste vriendinnen weer had gezien en dat de toekomst er "Spicy" uitziet. Het dagblad The Sun meldde in augustus dat er inderdaad een comeback aankomt en dat de Spice Girls dertien concerten zullen geven in Engeland. Het bericht van The Sun is nooit officieel bevestigd door de Girls en de verwachting is dat die bevestiging zal komen in The Jonathan Ross Show.  

Article continues after the ad
More content below the advertising