De geruchtenmachine draait op volle toeren

Het gerucht gaat al langer dat de Spice Girls weer bij elkaar komen voor een serie concerten. Maar die comeback lijkt er nu eindelijk toch echt te komen!

Het duurt nog een weekje maar dan zullen we eindelijk duidelijkheid krijgen over de reünie van de Spice Girls. De dames zijn namelijk op 10 november te gast in de talkshow van Jonathan Ross. Het was de bedoeling dat dit geheim zou blijven maar de de Britse website Digital Spy meldt dat de gastenlijst van die aflevering is uitgelekt. Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner schuiven alle vier aan bij The Jonathan Ross Show. Wat opvalt is dat Victoria Beckham niet van de partij is. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catch up with my girls! #bffs always ❤️❤️❤️❤️❤️ the future is looking spicy!

Een bericht gedeeld door emmaleebunton (@emmaleebunton) op

De geruchten over een comeback van de pittige dames gaan al langer rond. In februari plaatste Baby Spice een foto van alle vijf de Spice Girls met de tekst dat ze haar beste vriendinnen weer had gezien en dat de toekomst er "Spicy" uitziet. Het dagblad The Sun meldde in augustus dat er inderdaad een comeback aankomt en dat de Spice Girls dertien concerten zullen geven in Engeland. Het bericht van The Sun is nooit officieel bevestigd door de Girls en de verwachting is dat die bevestiging zal komen in The Jonathan Ross Show.  

De thriller Glass draait nu in de bioscoop. Veronica Magazine ging naar Londen om met regisseur M. Night Shyamalan te praten over dit vervolg op Unbreakable en Split.

M. Night Shyamalan brak door met The Sixth Sense en sindsdien zijn de verwachtingen torenhoog. Even leek het alsof hij de magie verloren was, totdat hij Hollywood opnieuw veroverde met de thriller Split, over de schizofrene schurk Kevin die drie meisjes heeft ontvoerd. Zoals verwacht had M. Night weer een verrassing voor de kijker in petto. Aan het einde dook David Dunn op, Bruce Willis' personage uit Unbreakable, al die tijd bleken we dus te kijken naar het vervolg op deze superheldenfilm!

In Londen vertelt hij aan Veronica Magazine dat die verrassing niet uit het niets kwam. "Het idee om die twee bij elkaar te brengen, zat al in mijn eerste versie van Unbreakable. Ik had een verhaal geschreven met aan de ene kant David, een superheld, en aan de andere kant Kevin, een monster. Ik wilde echter ook vertellen over het huwelijk van David, maar daar was geen tijd voor omdat de door Kevin ontvoerde meisjes in gevaar waren.”

In Glass komen de hoofdpersonen uit Unbreakable en Split samen. De held David Dunn (Bruce Willis), de schurk Mr. Glass (Samuel L. Jackson) en het monster Kevin (James McAvoy). Omdat er zoveel jaar tussen de films zat, had dit een probleem kunnen worden. Want wat als de acteurs helemaal geen zin hadden in een vervolg?

Volgens de regisseur viel dat heel erg mee en was iedereen erg enthousiast. "Zij bleven mij juist vragen wanneer we weer een film gingen maken. Dan stond ik voor een stoplicht en stond ineens Sam naast me en riep: ‘Wanneer doen we nou dat vervolg, motherfucker?’ En toen ik voor die eindscène in Split bij Bruce aanklopte, hapte hij meteen toe."

Glass draait nu in de bioscoop. Het volledige interview met M. Night Shyamalan staat in Veronica Magazine. 

Het niveau van Raiders of the Lost Ark wordt net niet gehaald, maar Indiana Jones and the Temple of Doom is net zoals het eerste deel een geweldige avonturenfilm.

Indiana Jones komt na een incident in een nachtclub terecht in een klein dorpje dat geterroriseerd wordt door een levensgevaarlijke sekte. De sekte heeft een magische steen gestolen en de kinderen van de dorpelingen ontvoerd om als slaaf te werken. Samen met nachtclubzangeres Willie Scott en de bijdehante gids Short Round probeert Indy de steen terug te stelen en de kinderen te redden.

Het is zo goed als onmogelijk om Raiders of the Lost Ark te evenaren en dat wisten Steven Spielberg en George Lucas ook wel. Met Indiana Jones and the Temple of Doom hebben ze het daarom iets anders aangepakt. De avonturenfilm is nog steeds een spectaculaire achtbaanrit vol prachtige special effects, maar dit vervolg is ook een stuk duisterder. Gelukkig zorgt hulpje Short Round voor de komische noot, zodat de film niet té duister is. 

Om 20:00 uur op SBS6.