De geruchtenmachine draait op volle toeren

Het gerucht gaat al langer dat de Spice Girls weer bij elkaar komen voor een serie concerten. Maar die comeback lijkt er nu eindelijk toch echt te komen!

Het duurt nog een weekje maar dan zullen we eindelijk duidelijkheid krijgen over de reünie van de Spice Girls. De dames zijn namelijk op 10 november te gast in de talkshow van Jonathan Ross. Het was de bedoeling dat dit geheim zou blijven maar de de Britse website Digital Spy meldt dat de gastenlijst van die aflevering is uitgelekt. Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner schuiven alle vier aan bij The Jonathan Ross Show. Wat opvalt is dat Victoria Beckham niet van de partij is. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catch up with my girls! #bffs always ❤️❤️❤️❤️❤️ the future is looking spicy!

Een bericht gedeeld door emmaleebunton (@emmaleebunton) op

De geruchten over een comeback van de pittige dames gaan al langer rond. In februari plaatste Baby Spice een foto van alle vijf de Spice Girls met de tekst dat ze haar beste vriendinnen weer had gezien en dat de toekomst er "Spicy" uitziet. Het dagblad The Sun meldde in augustus dat er inderdaad een comeback aankomt en dat de Spice Girls dertien concerten zullen geven in Engeland. Het bericht van The Sun is nooit officieel bevestigd door de Girls en de verwachting is dat die bevestiging zal komen in The Jonathan Ross Show.  

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag