Sylvester Stallone heeft drie mooie dochters en op Instagram waarschuwt hij iedereen die met de meiden wil daten. 

Bekende sterren zorgen op social media wel vaker voor opvallende momenten. Justin Bieber liet op Twitter weten dat hij wilde vechten met Tom Cruise en nu is het Sylvester Stallone die op Instagram waarschuwt dat je niet aan zijn mooie dochters moet komen.

Rambo

Met het tekstje "Niet vergeten jongens, ik houd jullie in de gaten!" laat hij weten dat hij altijd een oogje in het zijl houdt als het gaat om zijn dochters. Om dat extra kracht bij te zetten heeft hij als hashtag "Rambo is mijn goede vriend".

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember, I’m watching you guys!… #PapaBearInTheHouse #RamboIs my close friend

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

 

Reactie van de dochters

Zijn dochters konden hun ogen niet geloven toen ze dat bericht zagen. Sophia reageert met "Ennnnn nu zijn we voor altijd vrijgezel", waarop Stallone antwoord: "Ik vind het prima als jullie vriendjes hebben, vooral als ze wonen op een verre planneet in een nog niet ontdekt sterrenstelsel!"

Beschermend

Ook dochter Sistine ziet de bui al hangen en reageert met "Oh, verdomme". Jongste dochter Scarlet begrijpt er helemaal niks van en schrijft onder het bericht van haar vader "Wat is dit?", waarop Sly reageert "Dit is het boze oog!!!" De fans van Stallone kunnen echter wel waarderen dat hij zo beschermend is. 

More content below the advertising