You get a car, you get a car, you get a car

Tien jaar lang kwebbelden Loretta, Quinty en Pernille er lustig op los in de oude Gouden Kooi-villa. De koffie in Eemnes is echter bijna op, de dames verhuizen naar Amsterdam. En dat gaat groots gevierd worden!

Vanaf vandaag zijn er iedere dag vijftig trouwe fans te gast in de villa, waar zij enorm in de watten worden gelegd. Maar dan is niet het enige: er liggen meer dan 3000 cadeaus klaar, die weggegeven zullen worden aan de trouwe kijkers. Ehm... waar kennen we dat ook alweer van?

Niet alleen geven de drie presentatrices deze week prachtige cadeaus weg, variërend van weekendjes weg, reischeques tot koffiezetapparaten en paraplu’s, ook de gasten hebben leuke verrassingen voor de kijkers in petto. En alsof het feest nog niet compleet, maakt men ook via de website van Koffietijd kans op schitterende cadeaus. 

De speciale uitzendweek van Koffietijd is deze hele week om 10.00 uur te zien op RTL 4.

In Meerdijk wordt ook gewoon kerstfeest gevierd en dit jaar krijgt het feest een extra emotionele lading. Wij hebben alvast een preview voor je. 

Kerstmis hoort natuurlijk een feest te zijn, maar Goede tijden, slechte tijden zou niet de langstlopende soap zijn zonder flink wat drama tijdens de feestdagen. Marieke, het zusje van Janine, is ernstig ziek en dit kerstfeest zal haar laatste zijn. Met een emotionele speech spreekt Janine het hele gezin toe en neemt ze afscheid van haar zusje.

De kerstaflevering van Goede tijden, slechte tijden is te zien op 25 december

"Een gemene kerstman, dat is wel aardig"

Voor het kerstnummer van Veronica Magazine werden BN'ers gefotografeerd in de stijl van bekende kerstfilms. Met als hoogtepunt; Johan Derksen als de gemene kerstman uit Bad Santa.

Het zal geen verrassing zijn dat Johan Derksen helemaal niks met kerstmis heeft. “Het feest staat me niet aan, ik ben niet religieus, ik hou niet van veel eten en ben al 25 jaar geheelonthouder. Dus zit er iets anders op dan twee dagen lang sigaren roken.”

Ook maakt hij er geen gezellig familiefeest van. “Ben je belazerd. Wij gaan onze kinderen toch niet verplichten om bij ons op audiëntie te komen om met frisse tegenzin de goede vrede te bewaren in Drenthe? Nee, ik ben al lang geleden gestopt met deze onzin.”

Aan kerstfilms heeft de brombeer ook een hekel, maar de comedy Bad Santa, waarin een chagrijnige dief aan de slag gaat als hulpkerstman om winkelcentra te beroven, kan hij wel waarderen. “Da’s wel de enige kerstfilm die ik leuk vind. Een slechte gemene kerstman, dat is wel aardig. Al zie ik de hoofdrolspeler Billy Bob Thornton liever in actie als singer/songwriter.”

Het feestelijke dubbelnummer van Veronica Magazine ligt nu in de winkel.