Belastinginspecteur Hugo en beroepscrimineel Marius proberen in het tweede seizoen te ontsnappen aan hun verleden, maar dat blijkt onmogelijk te zijn.

In het eerste seizoen van KLEM kwam de burgerlijke belastinginspecteur Hugo Warmond via zijn dochter in contact met de gewelddadige crimineel Marius Milner. De twee mannen raakten bevriend en Hugo deed zijn best om Marius met zijn geldproblemen te helpen. Daardoor raakte Hugo van het padje af en viel er zelfs een dode.

In dit tweede seizoen proberen de mannen hun verleden te begraven. Hugo wil terug naar zijn burgerlijke leventje maar de nieuwe vriend van zijn dochter haalt hem het bloed onder de nagels vandaan en Marius probeert zijn woede onder controle te houden maar dat gaat hem niet goed af. Ook duikt er een nieuwe gangster op, die het op Marius gemunt heeft.

NPO 1 om 20:35 uur

Het gerucht ging al langer maar nu is de kogel door de kerk; Penoza krijgt een film! 

Producent NL Film heeft vandaag bekend gemaakt dat de gebeden van de Penoza fans zijn verhoord en dat er nu echt een film van de succesvolle misdaadserie gaat komen. De financiering is geregeld, het scenario is klaar, de acteurs keren terug en over een paar maanden beginnen de opnames in Amsterdam en het buitenland. Waar de film over gaat, willen de makers nog niet vertellen maar het verhaal zal op zichzelf staan en ook het gewone bioscooppubliek aanspreken. 

Vijf seizoenen Penoza was volgens de fans niet genoeg en de trouwe kijkers konden met moeite afscheid nemen van knuffelcrimineel Carmen van Walraven, de brave huisvrouw die noodgedwongen de drugshandel van haar criminele man over moest nemen. Ook de makers zelf zagen nog wel wat in een vervolg in de vorm van een film. Maar als die film er zou komen, moest het ook wel een toekomstige misdaadklassieker worden en niet zomaar een lange aflevering van de serie. De lat ligt dus alvast erg hoog. 

Het veertiende seizoen van De Wereld Draait Door krijgt vers bloed. Vier jonge talenten geven onder de noemer YUNG DWDD een eigen draai aan de actualiteit. 

De namen Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa zijn nu nog onbekend bij het grote publiek maar daar komt vanaf 24 september verandering in. De vier jonge talenten gaan aan de slag bij De Wereld Draait Door als YUNG DWDD

Deze nieuwe Jakhalzen gaan dagelijks op pad en geven hun eigen unieke kijk op de actualiteiten en maken filmpjes voor de uitzendingen en de website. Het allereerste item staat nu al online; Emma Wortelboer vroeg aan kamerleden waarom Prinsjesdag eigenijk Prinsjesdag heet.