Niks is voor een kind zo leuk als een dagje naar opa en oma gaan, maar wat als dit niet meer kan? In dat geval roep je de hulp in van Kim-Lian!

In het nieuwe SBS6 programma Mag Ik Jullie Oma Zijn? brengt Kim-Lian van der Meij gezinnen zonder grootouders samen met ouderen zonder kleinkinderen. Na veel bijzondere ontmoetingen en gezamenlijke activiteiten met verschillende gezinnen, mag de oudere beslissen bij welk gezin hij of zij het liefst de grootouder uit gaat hangen.

Een mooi initiatief natuurlijk en een prima basis voor een leuk feel good programma, maar nu blijkt producent I Care Productions ouderen te kort te komen! Dus heb je behoefte aan een extra gezin op de koffie of ken jij iemand die graag weer eens met de kleintjes naar het pretpark wil gaan? Reageer dan snel op de onderstaande flyer. 

Mag Ik Jullie Oma Zijn? is vanaf dinsdag 20 november wekelijks te zien op SBS6.

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.