In Amerika ging de nieuwe versie van Beverly Hills, 90210 gisteren in première en vanavond kun je de eerste aflevering van BH90210 al zien in Nederland!

De titel BH90210 is niet zomaar gekozen. Het is echt een compleet andere serie dan Beverly Hills, 90210. Verwacht dus ook geen nieuw seizoen van de iconische jeugdserie waarin Brandon, Kelly of Donna omgaan met volwassen problemen, want deze comedy draait om de acteurs en actrices. De sterren spelen een parodie op zichzelf en proberen Beverly Hills, 90210 weer nieuw leven in te blazen.

Article continues after the ad

Luke Perry

Voordat de serie begon overleed Luke Perry aan een beroerte en zijn afwezigheid is wel een duidelijk gemis. Om de serie luchtig te houden, wordt er niet veel over hem gepraat, maar hier en daar zit wel een verwijzing naar de geliefde acteur en dat zorgt voor korte, emotionele momenten. 

De eerste indruk

De eerste reviews uit Amerika zijn binnen en zijn al best positief. Sommige verhaallijnen slaan de plank mis en niet iedereen is even leuk als parodie op zichzelf. Maar over het algemeen werkt BH90210 als een satirische kijk op de cast van de serie waar zoveel mensen mee zijn opgegroeid. Vooral Jennie en Tori zijn heel erg leuk!

 
BH90210 is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:00 uur op FOX.
More content below the advertising