Source
Foto: William Rutten

Het moest dé entertainmentrubriek van SBS6 worden, maar na één seizoen verdwijnt kijkcijferflop 6 Inside al van de buis. Vanavond is de laatste aflevering.

Met veel bombarie werd 6 Inside aangekondigd. Het programma over entertainment, mode, misdaad en sport zou de grote terugkeer zijn van Albert Verlinde, daarnaast zou de show geen blad voor de mond nemen, nieuwe deskundigen introduceren (eventjes géén Peter R. de Vries!) en keihard afrekenen met het verouderde en saaie RTL Boulevard.

Waar was Peter?

We kregen echter babynieuwtjes als grote primeur, Albert die échte grote primeurs voor zich moest houden (de terugkeer van Lingo), een ongemakkelijke Jan Versteegh, een chagrijnige Patty Brard die het niet kon vinden met Jan Versteegh, 'tv-deskundige' Rob Goossens die Angela de Jong speelt en momenten waarop we juist wél behoefte hadden aan Peter R. de Vries (toen met de tapes van Holleeder). 

Article continues after the ad

Afscheid

De kijkers lieten het afweten en dan heeft een commerciële omroep geen keus, en moet een show gestopt worden. Vanavond is de allerlaatste aflevering van 6 Inside om 18:00 uur op SBS6 en wij raden iedereen aan om dit keer wél te kijken.

More content below the advertising