Een flink aantal kijkers van Zomer met Art (al kunnen er dat in Arts geval nooit zó veel zijn) zat zich gisterenavond enorm op te vreten over een "tenenkrommende" hondencoach. 

Op sociale media gonst het momenteel van de reacties op het gesprek met hondenbezitter Tijn Noordenbos (die in het nieuws kwam nadat hij zijn hond in een bloedhete auto liet zitten) en hondencoach Leidy Zijlstra. Vooral die laatste zorgde voor ophef en ergernis. Kijk maar eens naar de reacties.  

Article continues after the ad

 

Reacties

Leidy Zijlstra zei in haar gesprek met Art het volgende over de hondenbezitter: "Het eerste wat ik dacht toen ik het berichtje las: kippenvel, daar hebben we weer zo'n eencellige hondeneigenaar die het bagatelliseert. Die denkt: mijn hond die leeft, die kwispelt, die is blij, maar ik denk niet dat je echt beseft dat het een gelukshond is." Vooral het woord 'eencellig' schiet bij vele kijkers in het verkeerde keelgat. 
 


Bekijk hieronder het fragment terug: 


Zomer met Art

Art Rooijakkers zit nu in zijn derde week van Zomer met Art op RTL 4. Dit is toch wel voor het eerst dat hij in het nieuws komt met iets uit de uitzending zelf, in plaats van berichten over de tergend slechte kijkcijfers. Zo dook hij laatst zelfs onder het kijkcijferrecord van Twan Huys - die om die reden nota bene weg moest. Het blijft de komende weken hoe dan ook spannend: gaat Art nog klimmen, of zakt hij verder weg in het kijkcijfermoeras? 

Zomer Met Art is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4.
 

More content below the advertising