Source
Beeld: RTL

Het aantal kijkers van Zomer met Art zakt steeds dieper weg. Gaat deze nieuwe talkshow de kant op als RTL Late Night met Twan Huys?

Deze week ging met Zomer met Art van start. Maar het programma is nog niet bepaald een hit onder de kijkers. Gisteren heeft de nieuwe talkshow opnieuw kijkersverlies geleden. Woensdagavond keken 275.000 kijkers naar de derde aflevering . Dat zijn er 30.000 minder dan dinsdagavond en bijna 80.000 minder dan het aantal kijkers van de eerste aflevering op maandag! Dit blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vavavond! Om het zomers te zeggen: IT GIET OAN! #zomermetart

Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

 

Zomer met Art valt hierdoor opnieuw buiten de kijkcijferlijst van de 25 best bekeken programma's. Volgens veel mensen zijn de gesprekken te veel ingestudeerd, waardoor de talkshow zijn spontaniteit verliest. Voor RTL begint de zomer in ieder geval niet helemaal zoals gehoopt. Na het floppen van RTL Late Night met Twan Huys had de zender wat te bewijzen. Art gaf eerder al aan zich niet al te druk maakte om de kijkcijfers. In een interview met Veronica Magazine verklaarde hij: “Mijn carrière is hier niet van afhankelijk.”

Zomer Met Art is elke werkdag om 22:30 uur te zien op RTL 4.

More content below the advertising