Begin deze week stond half Nederland op z'n achterste poten toen bleek dat RTL Late Night met Twan Huys een dieptepunt had bereikt met 188.000 kijkers. Gênant voor Twan, maar hij is niet de enige die het slecht doet. 

In Filmster Gezocht, gepresenteerd door Leontine Borsato, gaan Isa Hoes, Frank 'hallo Jumbo' Lammers en Tim Oliehoek op zoek naar het nieuwe acteertalent van Nederland. Een leuk concept zou je denken, maar niets blijkt minder waar. Gisteren keken er (maar) 160.000 mensen naar het SBS-programma. Voor de rekenwonders onder ons: dit is nog een stuk treuriger dan de cijfers van RTL Late Night

 

De afgelopen weken scoorde Filmster Gezocht al niet best. Met een slecht begin van 196.000 kijkers op de eerste aflevering, volgden een magere 207.000 en 212.000 kijkers. Met als klap op de vuurpijl de 160.000 kijkers van gisteravond. Maar de echte vraag is: hoe komt het dat dit programma het zo slecht doet? Maakt SBS gewoon flutprogramma’s of had Filmster Gezocht het wél goed gedaan als RTL of de NPO het had uitgezonden? 

Article continues after the ad
More content below the advertising