Angels Sing

Spike is de zender voor stoere mannen en toch zenden ze een kerstfilm uit! Angels Sing is echter niet zomaar een kerstfilm. Hij zit vol met heerlijke countrymuziek. 

Als kind was Michael Walker gek op Kerstmis. Nu hij volwassen is, heeft hij een hekel aan de feestdag en brengt het alleen maar nare herinneringen naar boven. Dan krijgt hij de kans om in een prachtig huis te wonen, maar deze woning ligt in een wijk waar iedereen groots uitpakt tijdens de kerstdagen. Michael heeft echter geen zin om mee te doen met de feestelijke versieringen en krijgt al snel een reputatie als zuurpruim.

Op het eerste gezicht lijkt Angels Sing op de zoveelste mierzoete kerstfilm, totdat countryster en legendarische wietroker Willie Nelson opeens opduikt als de mysterieuze Nick. Hij is niet de enige zanger die zijn gezicht laat zien in deze muziekfilm, want dat is Angels Sing eigenlijk. Het voorspelbare verhaal is namelijk niet meer dan een excuus om bekende countryzangers bij elkaar te brengen en samen te laten zingen.

Angels Sing zie je vanavond om 20:30 uur op Spike.

Article continues after the ad
More content below the advertising