Dacht je dat jouw kerstdagen een drama waren? In de nieuwe comedyserie Kerst Met De Kuijpers zie je dat het altijd nog erger kan. 

Tijdens de kerstdagen word je gebombardeerd met beelden van vrolijke gezinnen aan de kersttafel. Maar hoe vaak is het nou echt zo gezellig? Dat hebben de makers van de nieuwe Videoland-serie Kerst Met de Kuipers goed begrepen. In deze komische dramaserie dreigt echt alles mis te gaan wanneer de broers Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper (Ronald Goedemondt) onverwacht Kerstmis komen vieren bij hun moeder Marja (Henriëtte Tol).

Het is een jaarlijkse traditie in huize Kuijper om met kerst samen te komen met het hele gezin. Dit jaar hebben Frank en Casper allebei andere plannen en dat komt Marja heel goed uit. Zij heeft namelijk een nieuwe vriend en daar weten haar zoons nog niets van. De mannen hebben echter medelijden met hun alleenstaande moeder en willen niet dat ze tijdens kerst eenzaam is en besluiten op het laatste moment met hun gezinnen naar mama toe te gaan om te komen eten. 

Marja moet nu opeens haar best doen om haar nieuwe vriend geheim te houden en stelt hem voor als de klusjesman. Dit, in combinatie met de midlifecrisis van zoon Frank, zijn jaloerse ex-vrouw en veel te jonge nieuwe vriendin, het commentaar op de geflopte manuscripten van zoon Casper en de nieuwsgierige buurvrouw, zorgt voor een turbulente kerst die de Kuijpers niet snel zullen vergeten.

Article continues after the ad

Kerst met de Kuijpers is vanaf 17 december te zien op Videoland. 

More content below the advertising