Na een hoop gedoe en een week uitstel gaat het nieuwe programma In de Ban van je Trouwring bijna van start. Veronica Magazine sprak presentator Kees Tol over zijn nieuwe programma en de liefde.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is het logisch dat Kees de presentator van het nieuwe SBS-programma In de Ban van je Trouwring is. Maar zelf is hij er nog niet zoveel mee bezig. “Ik heb geen trouw-wens, al geloof ik wel in het instituut huwelijk, met eeuwige trouw.”

Niet echt de goede keuze voor dit programma zou je dan denken, maar Kees denkt daar anders over. “Bij In de Ban past mijn luchtige, humoristische presentatie als een jas. Ik ben tevreden over het resultaat.”

De Volendammer is zelf vrijgezel en van flirten op social media moet Kees weinig hebben: "Ik ben redelijk ouderwets, in de zin dat ik kan terugverlangen naar de tijd waarin je elkaar nog gewoon ontmoette in de kroeg. Ik zou echt niet staan de juichen als ik een dickpic krijg toegestuurd."

Article continues after the ad

Eventuele fans van het programma, waarin zes stellen strijden om een droombruiloft, zullen toch nog eventjes moeten wachten. Het programma, waarvan de start eerst gepland stond op zondag 21 oktober, is namelijk een week verplaatst. Op deze zondag is nu Kees van der Speks nieuwe programma Oplichters op het Internet te zien. Lekker geregeld allemaal, John.

In de Ban van je Trouwring is wekelijks te zien vanaf zaterdag 27 oktober om 21:30 uur op SBS6.

More content below the advertising