Liever één paling in de lucht, dan de lucht van tien

Na een hoop gedoe en een week uitstel gaat het nieuwe programma In de Ban van je Trouwring bijna van start. Veronica Magazine sprak presentator Kees Tol over zijn nieuwe programma en de liefde.

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is het logisch dat Kees de presentator van het nieuwe SBS-programma In de Ban van je Trouwring is. Maar zelf is hij er nog niet zoveel mee bezig. “Ik heb geen trouw-wens, al geloof ik wel in het instituut huwelijk, met eeuwige trouw.”

Niet echt de goede keuze voor dit programma zou je dan denken, maar Kees denkt daar anders over. “Bij In de Ban past mijn luchtige, humoristische presentatie als een jas. Ik ben tevreden over het resultaat.”

De Volendammer is zelf vrijgezel en van flirten op social media moet Kees weinig hebben: "Ik ben redelijk ouderwets, in de zin dat ik kan terugverlangen naar de tijd waarin je elkaar nog gewoon ontmoette in de kroeg. Ik zou echt niet staan de juichen als ik een dickpic krijg toegestuurd."

Eventuele fans van het programma, waarin zes stellen strijden om een droombruiloft, zullen toch nog eventjes moeten wachten. Het programma, waarvan de start eerst gepland stond op zondag 21 oktober, is namelijk een week verplaatst. Op deze zondag is nu Kees van der Speks nieuwe programma Oplichters op het Internet te zien. Lekker geregeld allemaal, John.

In de Ban van je Trouwring is wekelijks te zien vanaf zaterdag 27 oktober om 21:30 uur op SBS6.

Ruud Feltkamp heeft het te druk met zijn eigen bedrijf en moest daarom na twaalf jaar afscheid nemen van Goede tijden, slechte tijden

Bijna een miljoen mensen, om precies te zijn 927.000 kijkers, zagen gisterenavond hoe Noud Alberts afscheid nam van Meerdijk. Zijn liefdesleven was een puinhoop en hij besloot daarom te vertrekken naar Tokyo, maar niet zonder eerst afscheid te nemen van grote liefde Nina. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Noud neemt afscheid van ‘zijn’ #Nina...😪💔 #afscheid #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Acteur Ruud Feltkamp speelde bijna twaalf jaar lang Noud Alberts, de kleinzoon van Laura. Hij stopt met de rol omdat hij zich wil richten op zijn bedrijf Cryptohopper, waarmee hij het mensen makkelijker maakt om te handelen in cryptocurrency zoals bitcoin. In die twaalf jaar GTST heeft Feltkamp heel veel beleefd zoals je kan zien in deze mooie terugblik. 

Goede tijden, slechte tijden is dagelijks te zien van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Digitale centen verdienen met het bedrijf van Ruud Feltkamp kan via de site Cryptohopper

Het Nederlands elftal doet het goed in The Nations League en als het team vanavond afrekent met Frankrijk is Oranje weer een stuk dichterbij de finale. 

Met een thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt Oranje in het voordeel te zijn en dat kan het team van Ronald Koeman goed gebruiken in de wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Na eerder verloren te hebben met 2-1 moet het elftal zich nu herpakken en de Fransen zien te verslaan. Dan is gelijkspel met Duitsland voldoende om de poule te winnen en door te gaan naar het finaletoernooi van de Nations League volgend jaar juni. 

Nations League: Nederland - Frankrijk begint om 20:25 uur met de voorbeschouwing en de wedstrijd is live te volgen vanaf 20:45 uur op NPO 1.