En het is eerder dan je denkt

Niet zo lang geleden werd de terugkeer van Kees & Co aangekondigd en de nieuwe afleveringen komen al heel snel naar RTL 4 en Videoland. 

Het succes van Kees & Co vroeg om een vervolg en een paar maanden geleden werd geheel onverwacht een nieuw seizoen aangekondigd. Dit keer met Simone Kleinsma, Chantal Janzen en Plien van Bennekom in de hoofdrollen. De opnames gingen snel van start en de nieuwe afleveringen worden over ongeveer anderhalve maand uitgezonden.

More content below the advertising

Het verhaal speelt zich twintig jaar later af. Kees is met dochter Anne vertrokken naar Spanje en zoon Rudie is achtergebleven in Nederland. Kees keert onverwacht terug naar huis en ontdekt dat haar oude woning nu is bevolkt door Rudie en zijn nieuwe vriendin Coosje, die ook haar twee puberkinderen heeft meegenomen. Gelukkig kan Kees altijd rekenen op het advies van buurvrouw Brenda, ook wanneer Kees helemaal geen advies nodig heeft. 

Kees & Co is vanaf zaterdag 30 maart te zien op RTL 4 en Videoland.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.