Kijkers van 6 Inside werden gisteren verrast door Patty Brard als vervanging van Albert Verlinde. Betekent dit dat de presentatrice nu weer terug is bij haar oude nest?

Patty Brard vertrok bij SBS6 toen duidelijk werd dat zendermanager Karin de Groot haar niet fris en fruitig genoeg vond voor de zender. Patty maakte daarna voor de publieke omroep het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! en viel ook nog eens kilo's af. De televisieaanbiedingen stroomden weer binnen en ze ging aan de slag bij RTL 4.

Het leek er even op dat Brard een contract voor drie jaar zou tekenen bij RTL, maar ze vond het aanbod niet aantrekkelijk genoeg en wilde voor andere zenders televisieprogramma's blijven maken. Nu haar klus voor RTL Late Night met Twan Huys is afgelopen en ze invalt voor Albert Verlinde bij 6 Inside lijkt een terugkeer naar SBS onvermijdelijk. 

Article continues after the ad

Volgens SBS6 was dit echter eenmalig en Patty krijgt het nog druk zat met haar werk voor andere omroepen. Ze presenteert het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter (RTL 4), ze is bezig met de opnames van Vier handen op één buik (BNNVARA) en voor TLC reist ze naar Thailand om een programma te maken over schoonfamilie.

More content below the advertising