Komende zomer gaat Fast & Furious: Hobbs and Shaw in première. En naast Dwayne Johnson, Jason Statham en Idris Elba zal ook Keanu Reeves te zien zijn in deze actiekraker! (Let op: bevat mogelijk spoilers!)

Net toen we dachten dat Fast & Furious: Hobbs and Shaw niet beter kon, werd dit weekend bekend dat niemand minder dan Keanu Reeves zich bij de sterrencast heeft gevoegd. De schurk wordt in deze actiefilm wordt gespeeld door Idris Elba. Maar volgens That Hashtag Show zou Keanu Reeves wel eens zijn opdrachtgever kunnen spelen. Er is een kans dat dit personage pas aan het einde van de film wordt onthuld, waarmee de deur voor een vervolg wagenwijd wordt opengezet.

Article continues after the ad

 

Hoewel Keanu Reeves officieel nog geen onderdeel is van Fast & Furious: Hobbs and Shaw, klinken de geruchten ook weer niet heel vergezocht. Regisseur David Leitch werkte namelijk eerder met Reeves samen aan de actiehit John Wick. Daarvan verschijnt het derde deel, met als ondertitel Parabellum, op 16 mei in de bioscoop. Kortom, het wordt een mooi jaar voor fans van Keanu Reeves!

Fast & Furious: Hobbs and Shaw draait vanaf 8 augustus in de bioscopen.

More content below the advertising