Nadat eerder vandaag de kandidaten uit het negentiende seizoen van Wie is de Mol? na een tweet van een vakantieganger al waren verklapt, kon AVROTROS niet anders dan met de billen bloot gaan.

Twitteraar Jeffrey de Groot kwam vandaag met onderstaande tweet, en zorgde voor een vloedgolf aan reacties van Malloten. 

AVROTROS stond met de rug tegen de muur en stuurde een paar uit later een officieel persbericht de deur uit. Daarin werd met geen woord gerept over de tweet, maar loste de omroep het creatief op: 'Na de mysterieuze aanwijzingen van de afgelopen dagen via de kanalen van Wie is de Mol?, volgde vandaag de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019 en daarmee hun deelname aan het programma bekendgemaakt.' Tuurlijk.

En zaten we een beetje goed met ons eerdere bericht? Nou en of! Degenen die we vanaf begin januari kunnen zien mollen zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager. Zij vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Colombia en storten zich in het grote Wie is de Mol? avontuur. 

Het negentiende seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 januari te zien op NPO 1.

Article continues after the ad
More content below the advertising