PSV en Tottenham Hotspur zijn nog puntloos in Groep B van de Champions League. Vanavond moet het dus gebeuren voor beide teams.

Bij de regerend landskampioen is Steven Bergwijn een vraagteken vanwege een enkelblessure. Hij bleef tijdens de laatste training gistermiddag in de kleedkamer. Zijn vervanger zou Donyell Malen zijn, die afgelopen zaterdag niet scoorde tegen FC Emmen maar wel toegezongen werd door het Eindhovense publiek. De publiekslieveling gooide er een solo uit die deed denken aan Ronaldo (de echte, die van PSV).

Tegenstander Tottenham Hotspur staat vijfde in de Premier League, maar echt van harte gaat het niet. Dit weekend won het - net als vorige speelronde - met een magere 1-0 van een laagvlieger. De Londenaren hebben een hoog Eredivisie-gehalte met het centrale verdedigingsduo Toby Alderweireld en Davinson Sanchez. Voor het middenveld kan trainer Mauricio Pochettino kiezen uit Moussa Dembélé en Christian Eriksen.

De voorbeschouwing van de UEFA Champions League-wedstrijd PSV - Tottenham is vanavond om 18.00 uur te zien op Veronica, de wedstrijd zelf begint om 18.55 uur.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.