Justin Bieber heeft al veel gekke dingen gedaan, maar toch wist hij vriend en vijand te verrassen met een vijandig bericht richting... Tom Cruise?!

"Ik wil Tom Cruise uitdagen voor een kooigevecht", zo begint Justin Bieber een verrassende Tweet over de 56-jarige acteur. Om duidelijk te maken dat hij het meent, stookt hij het vuurtje nog eens extra op. "Tom, als je dit gevecht niet aanneemt, ben je bang en zul je er altijd spijt van hebben." Daarna vraagt hij zich af wie het gevecht wil organiseren en noemt hij Dana White, de organisator van Amerikaanse Ultimate Fighting wedstrijden. 

Article continues after the ad

 

Reacties op Twitter

Wij hebben geen idee waarom Justin Bieber wil vechten met Tom Cruise en kijkend naar de reacties op het bericht, snapt niemand iets van de uitdaging aan het adres van Cruise. Ze vragen zich af waarom nou juist Tom Cruise en geven aan dat de acteur twaalf jaar ouder is dan Biebers vader.

Ondanks de leeftijd van Tom Cruise denken de meeste Twitteraars dat hij Bieber alsnog in elkaar kan meppen. Een persoon geeft ook aan dat Cruise op school heeft geworsteld en Bieber al moeite heeft met het eten van een burrito.

Waarom Justin Bieber het nodig vond om Tom Cruise uit te dagen, weet niemand. De kans is echter klein dat Cruise de uitdaging voor een kooigevecht zal accepteren.

More content below the advertising