Vanavond begint het vijftiende, en hopelijk niet laatste, seizoen van Van der Vorst ziet sterren. Ook dit seizoen zit weer vol met bezoekjes aan BN’ers die je niet wil missen.

In de eerste aflevering laat Peter zijn gezicht zien op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex. Peter gaat langs bij Roxeanne Hazes op de boerderij waar hij zijn innerlijk rust vindt tijdens geitenyoga. Maar er is ook tijd voor serieuze gesprekken. Roxeanne vertelt over haar pestverleden, hoe ze vroeger mishandeld is door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Daarnaast bezoekt Peter Paul de Leeuw, een van meesterbreinen achter het programma. 

Als wij Peter moeten geloven, wordt dit een seizoen om naar uit te kijken: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!". Anita Meyer stond al lang op het wensenlijstje van Peter. Laten dromen nou geen bedrog zijn, want zij is één van deze bijzondere gasten!

Van der Vorst ziet sterren is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.