Vanavond begint het vijftiende, en hopelijk niet laatste, seizoen van Van der Vorst ziet sterren. Ook dit seizoen zit weer vol met bezoekjes aan BN’ers die je niet wil missen.

In de eerste aflevering laat Peter zijn gezicht zien op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex. Peter gaat langs bij Roxeanne Hazes op de boerderij waar hij zijn innerlijk rust vindt tijdens geitenyoga. Maar er is ook tijd voor serieuze gesprekken. Roxeanne vertelt over haar pestverleden, hoe ze vroeger mishandeld is door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Daarnaast bezoekt Peter Paul de Leeuw, een van meesterbreinen achter het programma. 

Als wij Peter moeten geloven, wordt dit een seizoen om naar uit te kijken: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van der Vorst ziet sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!". Anita Meyer stond al lang op het wensenlijstje van Peter. Laten dromen nou geen bedrog zijn, want zij is één van deze bijzondere gasten!

Van der Vorst ziet sterren is vanaf vanavond wekelijks te zien om 21:30 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising