Twee totaal verschillende gezinnen ruilen van vrouw. Dit keer niet bij RTL 4 maar vanaf 25 oktober bij SBS6. 

Het idee achter Jouw vrouw, mijn vrouw is net zo simpel als de titel. Twee gezinnen, het liefst zo verschillend mogelijk, wisselen vier dagen van moeder. De eerste paar dagen volgt de vrouw de regels van het gezin maar daarna is mama de baas en moet het gezin braaf luisteren naar alle nieuwe regels. Na afloop bespreken de gezinnen wat ze van elkaar geleerd hebben.

Het programma werd jarenlang uitgezonden op RTL 4 en de omroep kwam in 2013 ook met een versie waarin bekende Nederlanders van vrouw wisselden. Met kandidaten als Peter Jan Rens en Rob Geus zorgde dat ook voor heftige conflicten. 

In het nieuwe seizoen worden de BN'ers dit keertje overgeslagen en worden gewone Nederlanders aan elkaar gekoppeld. In de eerste aflevering wisselen Mandy en Esther van gezin. Mandy woont samen met haar man en drie kinderen en wist van jongs af aan al dat ze moeder wilde worden. Esther daarentegen is strenggelovig en heeft samen met haar man bewust gekozen om geen kinderen te krijgen en God op de eerste plek te zetten. Met andere woorden; dat wordt smullen!

More content below the advertising

Jouw vrouw, mijn vrouw is vanaf donderdag 25 oktober om 20:30 uur te zien op SBS6

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.