Twee totaal verschillende gezinnen ruilen van vrouw. Dit keer niet bij RTL 4 maar vanaf 25 oktober bij SBS6. 

Het idee achter Jouw vrouw, mijn vrouw is net zo simpel als de titel. Twee gezinnen, het liefst zo verschillend mogelijk, wisselen vier dagen van moeder. De eerste paar dagen volgt de vrouw de regels van het gezin maar daarna is mama de baas en moet het gezin braaf luisteren naar alle nieuwe regels. Na afloop bespreken de gezinnen wat ze van elkaar geleerd hebben.

Het programma werd jarenlang uitgezonden op RTL 4 en de omroep kwam in 2013 ook met een versie waarin bekende Nederlanders van vrouw wisselden. Met kandidaten als Peter Jan Rens en Rob Geus zorgde dat ook voor heftige conflicten. 

In het nieuwe seizoen worden de BN'ers dit keertje overgeslagen en worden gewone Nederlanders aan elkaar gekoppeld. In de eerste aflevering wisselen Mandy en Esther van gezin. Mandy woont samen met haar man en drie kinderen en wist van jongs af aan al dat ze moeder wilde worden. Esther daarentegen is strenggelovig en heeft samen met haar man bewust gekozen om geen kinderen te krijgen en God op de eerste plek te zetten. Met andere woorden; dat wordt smullen!

Article continues after the ad

Jouw vrouw, mijn vrouw is vanaf donderdag 25 oktober om 20:30 uur te zien op SBS6

More content below the advertising