Tijdens de Roast van Comedy Central wordt niemand gespaard en dit keer wordt Johnny de Mol op de komische pijnbank gelegd. 

De Roast is een Amerikaanse traditie die door Comedy Central naar Nederland werd gehaald. Tijdens een Roast maakt een groepje komieken gehakt van een speciale gast die alle harde grappen een uur lang incasseert om daarna net zo grof terug te slaan. Het eerste doelwit was Gordon en daarna kreeg Giel Beelen er van langs. 

De volgende BN'er die zich het vuur aan de schenen laat leggen, werd vandaag bekend gemaakt door Comedy Central. In een korte promo loopt Roastmaster Peter Pannekoek over straat en vraagt hij zichzelf af wie hij dit keer met de grond gelijk kan maken. Een botsing met een onvriendelijke Johnny de Mol geeft hem gelijk een goed idee. 

De opnames voor The Roast of Johnny de Mol vinden plaats op 10 december. Kort daarna zal het programma worden uitgezonden. 

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.