Het nieuwe seizoen van Down met Johnny komt er weer aan en Johnny de Mol mocht daarom een dag lang hoofdredacteur van Veronica Magazine zijn en dat deed hij niet alleen. 

In het teken van Down met Johnny was Johnny de Mol gasthoofdredacteur van Veronica Magazine en hij werd daarbij geholpen door Arvid, Nienke en Max. Samen met de drie Downies dacht Johnny na over de invulling van het tijdschrift en de jongeren gingen op pad om de brutaalste vragen te stellen aan Tess Milne, André Hazes en René van der Gijp.

Article continues after the ad

Op de redactie mochten ze Johnny ook het hemd van het lijf vragen. Lees hieronder alvast een voorproefje.

Nienke: Je vader is nu je baas. Durf je tegen hem in te gaan?

"Ja hoor, dat moet ook wel. Kijk, ik vind dat ik goed ben in wat ik doe, dus daar moet hij zich niet mee bemoeien. Hij wilde bijvoorbeeld dat ik in Down met Johnny drie personen per aflevering zou gaan volgen. Ik wil maximaal twee mensen volgen, omdat ik iedere kandidaat goed wil neerzetten en er geen hatseflats-snel-programma van wil maken. Het moet mooi en rustig zijn. Dan ga ik dus tegen hem in."

Max: Wat is het domste dat je als vader hebt gedaan?

"Vanmorgen lag kleine Johnny even gezellig met mij in bed. Ik voelde dat zijn luier helemaal vol plas zat, dus ik dacht: die doe ik lekker uit. Moet jij raden wat er gebeurde toen ik die luier afdeed en hem boven me hield... Hij pieste récht in mijn gezicht. En hij hield maar niet op! En denk je dat hij daarbij aan het lachen was? Ja, kleine Johnny moest er zelf heel hard om lachen. Zo heb ik nog wel een paar blunders."

Arvid: Heb je nog contact met al je exen?

"Niet met alle 536, nee, haha, maar wel met een aantal. Op een enkeling na kan ik al mijn exen recht in de ogen kijken en met sommigen heb ik een goede band."

De speciale editie van Veronica Magazine met Johnny de Mol als gasthoofdredacteur is nu uit. Down met Johnny is vanaf maandag 18 maart te zien om 20:30 uur op SBS6.

Welkom binnen

Vergaderen

Pagina's indelen

Nog meer vergaderen

En eventjes relaxen

More content below the advertising