John Travolta had een ooit een prachtige bos haar, maar de tijd van Grease is lang geleden en Travolta probeert al jaren te verbergen dat hij kaal wordt. Toch heeft hij nu eindelijk afscheid genomen van zijn foute pruiken. 

Wanneer mannen ouder worden, verliezen ze vaak hun haar en dat geldt ook voor Hollywoodsterren. De een gaat daar beter mee om dan de ander. Jason Statham heeft zijn kale kop tot een kenmerk gemaakt en ook Vin Diesel ziet er stukken beter uit met een gladde bol. Er zijn echter ook acteurs die dit oplossen door foute haarstukjes te dragen. Nicolas Cage is daar schuldig aan, maar de ongekroonde koning van de horizontale haarlijn is toch echt John Travolta. 

More content below the advertising

Terwijl zijn echte haarlijn ergens bovenop zijn hoofd zit, heeft Travolta in zijn films altijd een volle bos haar. Het begon er steeds vreemder en vreemder uit te zien, en nu hij een baard heeft, moest hij ook nog eens een pruik vinden in dezelfde kleur. Het werd uiteindelijk iets wat leek op een dode bosmarmot en op een dag keek hij in de spiegel en besefte hij dat zelf ook. 

Daarom deed Travolta aan het begin van het jaar iets wat hij nog nooit heeft gedaan. Hij deelde een foto op zijn Instagram met een kale kop!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hope everyone had a great New Year!

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

Het is vast zijn goede voornemen geweest om geen dode dieren meer op zijn hoofd te dragen. Het ziet er in ieder geval stukken beter uit en in een filmpje bedankt hij zijn miljoen volgers voor de vriendelijke reacties op zijn nieuwe kapsel. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my 1 million followers, thank you so much for your support!! Love you all!

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

 

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.