John Travolta had een ooit een prachtige bos haar, maar de tijd van Grease is lang geleden en Travolta probeert al jaren te verbergen dat hij kaal wordt. Toch heeft hij nu eindelijk afscheid genomen van zijn foute pruiken. 

Wanneer mannen ouder worden, verliezen ze vaak hun haar en dat geldt ook voor Hollywoodsterren. De een gaat daar beter mee om dan de ander. Jason Statham heeft zijn kale kop tot een kenmerk gemaakt en ook Vin Diesel ziet er stukken beter uit met een gladde bol. Er zijn echter ook acteurs die dit oplossen door foute haarstukjes te dragen. Nicolas Cage is daar schuldig aan, maar de ongekroonde koning van de horizontale haarlijn is toch echt John Travolta. 

Article continues after the ad

Terwijl zijn echte haarlijn ergens bovenop zijn hoofd zit, heeft Travolta in zijn films altijd een volle bos haar. Het begon er steeds vreemder en vreemder uit te zien, en nu hij een baard heeft, moest hij ook nog eens een pruik vinden in dezelfde kleur. Het werd uiteindelijk iets wat leek op een dode bosmarmot en op een dag keek hij in de spiegel en besefte hij dat zelf ook. 

Daarom deed Travolta aan het begin van het jaar iets wat hij nog nooit heeft gedaan. Hij deelde een foto op zijn Instagram met een kale kop!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hope everyone had a great New Year!

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

Het is vast zijn goede voornemen geweest om geen dode dieren meer op zijn hoofd te dragen. Het ziet er in ieder geval stukken beter uit en in een filmpje bedankt hij zijn miljoen volgers voor de vriendelijke reacties op zijn nieuwe kapsel. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my 1 million followers, thank you so much for your support!! Love you all!

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

 

More content below the advertising