Source
ANP Foto

Bijna 10 jaar geleden verdween Te land, ter zee en in de lucht van de buis. Maar als het aan Johan Vlemmix ligt, maakt de spelklassieker binnenkort een heuse comeback!

Na bijna veertig seizoenen trok de TROS in 2011 de stekker uit Te land, ter zee en in de lucht. Maar Johan Vlemmix lijkt maar geen afscheid te kunnen nemen van de klassieke spelshow. De markante Brabander groeide als deelnemer én starter uit tot een bekende Nederlander. Dit weekend was zijn villa in Eindhoven zelfs het toneel van een heuse reünie van deelnemers en medewerkers van het programma. Maar daar blijft het niet bij!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

actie ...daar gaat ie

Een bericht gedeeld door Johan Vlemmix (@johanvlemmix) op

 

Johan Vlemmix is een ook een handtekeningenactie gestart om Te land, ter zee en in de lucht terug op de buis te krijgen. Op de site Petities24 valt te lezen: “Teken de petitie en zorg ervoor dat we met z’n allen weer kunnen genieten van de zeephelling, geweldige creaties, spanningselementen en vooral hilarische duiken het water in.” De petitie is op het moment van schrijven nog geen 500 keer ondertekend, dus de actie kan nog wel een duwtje gebruiken!

More content below the advertising