Het is alweer acht jaar geleden dat we afscheid namen van Te land, ter zee en in de lucht. Volgens Johan Vlemmix wordt het dan ook hoog tijd voor een reünie!

Na niet minder dan 39 seizoenen kwam er in 2011 een einde aan Te land, ter zee en in de lucht. Maar Johan Vlemmix, oud-deelnemer én starter, beweert dat hij nog dagelijks wordt aangesproken over deze televisieklassieker. Dat bracht hem op het idee voor een weerzien van alle medewerkers en kandidaten aan Te land, ter zee en in de lucht. Op Facebook deed Vlemmix dan ook een oproep!

Article continues after the ad

 

De reünie zal plaatsvinden op zondag 2 juni in de villa van Vlemmix in Eindhoven. Hier zal die dag ook het boek 40 jaar TV historie Te land, ter zee en in de lucht worden gepresenteerd. Daarnaast wordt er een expositie geopend die gewijd is aan de klassieke spelshow. “Van presentator en kabeldrager tot deelnemer; iedereen is welkom”, aldus Vlemmix.

Ben je op wat voor manier dan ook betrokken geweest bij Te land, ter zee en in de lucht, stuur dan een mailtje naar johanvlemmix@hotmail.com.

More content below the advertising