Source
Foto: Wessel de Groot

Johan Derksen werd overal naartoe gereden door zijn chauffeur Aleksandra en nu zij ernstig ziek is, heeft hij besloten haar te helpen met een benefietconcert. 

De fans van Johan Derksen zullen ongetwijfeld bekend zijn met zijn chauffeur Aleksandra, beter bekend onder haar artiestennaam AJ Plug. Niet alleen reed ze hem rond en poseerde ze met hem voor onze Veronica Magazine kerstspecial, ze zong ook in de studio van Voetbal Inside en trad op tijdens zijn bluestour Johan Derksen Keeps the Blues Alive. Enkele weken geleden kreeg AJ echter slecht nieuws te horen, de zangeres blijkt slokdarmkanker te hebben.

Article continues after the ad

Brood op de plank

Omdat ze de komende tijd niet kan optreden, zal ze ook geen inkomsten hebben. Dat vond Johan Derksen niet kunnen en om ervoor te zorgen dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over brood op de plank, organiseert hij een benefietconcert voor zijn goede vriendin. Hij schakelde onder andere Danny Vera en Erwin Java in om op te treden en geld in te zamelen voor AJ. 

De kaarten voor het benefietconcert op 10 augustus in De bonte wever kun je kopen via de website.

Tweede benefiet

Maar het blijft niet bij dit ene concert! AJ Plug komt uit Katwijk en daarom wordt op 22 augustus Benefiet met The Sixties Originals georganiseerd door Derksen in het Katwijkse Tripodia. Tijdens dit concert zal onder andere Lee Towers optreden. De kaartjes zijn nog niet beschikbaar, maar houd de website van het zalencentrum in de gaten om hier bij te kunnen zijn.

More content below the advertising