Voetbalanalist Johan Derksen vindt dat Wesley Sneijder zich vreselijk misdroeg door in dronken toestand op een auto te gaan staan (en voor €6.000 schade zorgde). "Eigenlijk moet je ouderwets een draai om je oren hebben."

Dat vertelt Derksen in een interview met Veronica Inside. "Ik heb vroeger als kwajongen ook gekke dingen gedaan, maar als je als volwassen man met zijn volledige verstandelijk vermogens dit doet..."

Article continues after the ad


Dronken Wesley Sneijder

Sneijder zou naar verluidt voor enkele duizenden euro's schade hebben toegebracht aan een auto in Utrecht. Hij ging er al lallend op staan en hield volgens buurtbewoners zowat de hele wijk wakker met zijn geschreeuw. Derksen vindt het gênant, maar: "Ik denk dat 'ie er zelf ook wel spijt van heeft, en het is ook wel goed dat zoiets in de publiciteit komt want de heren voetballers denken zich alles te kunnen veroorloven."


Wesley en Yolanthe

'Wes' gaat momenteel privé niet zo lekker. Zijn huwelijk met 'Yo' liep eerder dit jaar op de klippen. Gek genoeg maakte het stel nog wel een ultra-zoetsappig liefdesfilmpje. Het lijkt er ook op dat een verzoening nou niet bepaald op Yolanthe's agenda staat. Zo speculeerde Patty Brard in de laatste 6 Inside zelfs dat ze een vluchtpoging richting de VS aan het plannen was.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

More content below the advertising