De meningen over de komende film van Sonic the Hedgehog zijn verdeeld, maar iedereen is het erover eens dat Jim Carrey het hoogtepunt van de eerste trailer is.

Sonic the Hedgehog is een van de bekendste videogame personages en deze supersnelle blauwe egel krijgt nu ook zijn eigen film. Hij belandt op aarde en moet onze wereld zien te redden terwijl hij wordt achterna gezeten door de overheid en de gestoorde Dr. Robotnik, die alles doet om Sonic te vangen.

Article continues after the ad

Je zou denken dat de fans dolblij zouden zijn, maar de eerste reacties op de trailer zijn niet mals. Sonic ziet er namelijk wel heel raar uit met zijn lange benen en menselijke gebit.

Over Jim Carrey als superschurk Dr. Robotnik zijn mensen wel een stuk positiever. Carrey werd bekend als energieke komiek die met zijn elastieke gezicht de lachers op zijn hand kreeg, maar de afgelopen tijd richtte hij zich meer op zijn kunst en maakte hij serieuzere films. In Sonic the Hedgehog zien we weer de ouderwetse Jim Carrey, die nu al de echte ster is van de film.

Sonic the Hedgehog draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscoop.

More content below the advertising