Jim Bakkum deelde een voorproefje van zijn nieuwe film Onze Jongens in Miami en toonde zich van een kant die wij nog niet kenden!

Op de Instagram van Jim Bakkum zagen we opeens een dame die wel héél veel op Jim lijkt. Het was niet zijn zus, maar de acteur zelf. Voor de film Onze Jongens in Miami, het vervolg op Onze Jongens, liet hij zich omtoveren tot sexy dame en hij was niet de enige. De rest van de cast kreeg ook een make-over en de jongens veranderden in Onze Meiden.

Article continues after the ad

In een korte vlog gaf Jim een blik achter de schermen, waarin te zien is hoe deze transformatie tot stand is gekomen en hoe goed Jim overweg kan met de paal van Eva van der Wijdeven.

Onze Jongens in Miami

In het vervolg op Onze Jongens is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami. Vrienden Thijs (Juvat Westendorp) en Boris (Malik Mohammed) bieden al snel een helpende hand en dat hebben de mannen nodig ook, want de club blijkt een bouwval en ze krijgen te maken met stevige concurrentie. 

Onze Jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscoop.

More content below the advertising