Source
ANP Foto

Komende week gaat Spider-Man: Far from Home in première. En niemand minder dan Jeroen van Koningsbrugge heeft een rolletje gescoord in deze superheldenfilm!

Vorig jaar werd bekend dat Jeroen van Koningsbrugge een rolletje heeft gescoord in Spider-Man: Far from Home. In deze zomerse blockbuster maakt de titelheld samen met zijn schoolvrienden een tripje naar Europa. Natuurlijk wordt Nederland ook nog even aangedaan. En daar worden de vakantiegangers geconfronteerd met een agressieve Oranje-supporter. Deze hooligan wordt gespeeld door Van Koningsbrugge. In RTL Boulevard toonde de acteur alvast een voorproefje van zijn internationale rol!

Article continues after the ad

 

Het had trouwens weinig gescheeld of een andere acteur was met de eer aan de haal gegaan. Van Koningsbrugge zag het in eerste instantie namelijk helemaal niet zitten om auditie te doen voor Spider-Man: Far from Home. Gelukkig bracht zijn zoontje, een grote Marvel-fan, hem op andere gedachten. Naast Van Koningsbrugge zijn er in deze superheldenfilm ook rollen weggelegd voor Tom Holland als Spidey, Samuel L. Jackson als Nick Fury en Jake Gyllenhaal als Mysterio.

Spider-Man: Far from Home draait vanaf 4 juli in de bioscopen.

More content below the advertising