Source
Beeld: BNNVARA - Annemieke van der Togt

We kunnen nog twee weken genieten van Pauw, maar daarna stopt de talkshow. Dat heeft Jeroen Pauw laten weten op social media.

De NPO is druk bezig met het zoeken naar een vervanger voor Eva Jinek en nu mogen ze ook zoeken naar een vervanger voor Jeroen Pauw. De presentator heeft op Instagram laten weten dat hij stopt met zijn talkshow. Pauw zegt de publieke omroep echter geen vaarwel en blijft journalistieke programma's maken. 

Article continues after the ad

Gesprek van de dag

"Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio." Schrijft Jeroen Pauw op Instagram. "Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’." Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend. 

Twee weken

Pauw is nog twee weken te zien en dan valt het doek. De presentator laat weten dat hij veel zin heeft in iets nieuws, maar ook met veel plezier gewerkt heeft aan de talkshow en zich verheugt op de laatste afleveringen. "Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen."

Pauw is elke werkdag te zien om 23:00 uur op NPO 1.

More content below the advertising