Source
Beeld: BNNVARA - Annemieke van der Togt

Gisteren was Jeroen Pauw te gast in de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee. Daar kwam ook het omstreden interview met Yvon Jaspers aan bod!

Vorige maand schoof Yvon Jaspers aan bij Jeroen Pauw over het relletje dat was ontstaan door haar commerciële nevenfuncties bij ForFarmers. De toon waarop de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw zich verdedigde tegen de beschuldigingen, schoot echter bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Aan tafel zat namelijk ook de vader van de vermoorde Anne Faber. En in vergelijking met zijn verhaal, had Jaspers volgens veel kijkers haar ‘drama’ ook wel een beetje kunnen relativeren.

Article continues after the ad

 

Jeroen Pauw kan zich wel wat voorstellen bij de kritiek op Jaspers. In de nieuwe talkshow Café Hendriks & Genee vertelde hij gisteravond: “Ik hoopte dat er een moment zou komen dat Yvon zou zeggen: 'Waar heb ik het eigenlijk over als ik naar deze mensen kijk?'” Het feit dat de Boer zoekt Vrouw-presentatrice de sfeer niet aanvoelde, zorgde voor een ongemakkelijke sfeer. “Dan weet je natuurlijk dat iedereen voelt dat aan tafel iets is dat onmetelijk veel erger is dan dat”, aldus Pauw.

Het complete interview met Jeroen Pauw bij Café Hendriks & Genee is terug te zien via de website van KIJK.

More content below the advertising