In X-Men: Dark Phoenix moeten de superhelden het opnemen tegen hun grootste bedreiging tot nu toe: hun bloedeigen teamlid Jean Grey!

Komend voorjaar gaat het nieuwste avontuur van de X-Men in première, getiteld X-Men: Dark Phoenix. De film is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks uit de jaren 80. Hierin komt de Jean Grey tijdens een reddingsmissie in de ruimte in aanraking met een mysterieuze buitenaardse kracht. Deze maken de telepathische mutant sterker dan ooit. Maar eenmaal terug op aarde blijken haar nieuwe gaven nogal duistere bijwerkingen te hebben…

Article continues after the ad

 

Hopelijk geeft X-Men: Dark Phoenix de trap onder de kont die de serie nodig heeft. Na een reeks teleurstellende films, met als dieptepunt X-Men: Apocalypse, is de liefde voor de mutanten flink bekoeld. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. Zo komen onder meer Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Professor Xavier) en Michael Fassbender (Magneto) voorbij. De duistere feniks zal worden gespeeld door Game of Thrones-actrice Sophie Turner!

X-Men: Dark Phoenix draait vanaf 6 juni bioscoop.

More content below the advertising