Na de Ice Bucket Challenge is het internet nu in de ban van de Bottle cap challenge, waarbij stoere mannen de dop van een fles aftrappen. 

De meeste viral video's kan iedereen wel uitvoeren, denk aan 'Planking', waarbij je zo plat als een plank moest liggen, of de Ice Bucket Challenge, waarbij je ijskoud water over jezelf heen gooide voor het goede doel. De Bottle cap challenge is daarentegen een stuk moeilijker. Met een ronddraaiende trap moet je de dop van een fles afschoppen. Jason Statham ging de uitdaging aan en natuurlijk lukte het hem!

Article continues after the ad

John Mayer

Jason Statham deed de Bottle cap challenge niet zomaar, hij was uitgedaagd door zanger John Mayer, die het halve internet wist te verrassen met een perfect uitgevoerde trap tegen de flessendop.

Guy Ritchie

In zijn Instagram-bericht daagde Statham zijn goede vriend Guy Ritchie uit en de regisseur van Snatch en Aladdin bleek een stuk atletischer te zijn dan je zou denken. Ritchie daagde in zijn bericht ook een paar bekende namen uit, namelijk Will Smith, David Beckham en de twee hoofdrolspelers uit Aladdin, Mena Massoud en Naomi Scott. 

Jason Statham is vanaf 1 augustus te zien in de actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

More content below the advertising